Strandpaviljoen Club Zand

Strandpaviljoen Club Zand
Zeeweg 70
1901 NZ Castricum


e boeking@clubzand.com
i www.clubzand.com
Volg Strandpaviljoen Club Zand op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Strandpaviljoen Club Zand
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Strandpaviljoen Club Zand

Strandpaviljoen Club Zand in Castricum aan Zee is een unieke locatie voor onvergetelijke meeting of training!


Club Zand in Castricum aan Zee is een trendy strandpaviljoen en vormt de ideale locatie voor vergaderingen en (zakelijke) evenementen!

 

Kerstborrel of einde/nieuwjaarsborrel?

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een borrel? Ook in de winter is onze locatie perfect om het oude jaar af te sluiten en te proosten op een nieuw fris jaar vol inspiratie. Onze mooie Kas is een lichte open ruimte met fantatisch uitzicht over zee! Je hebt idee buiten te zijn terwijl en knetterde haardvuur voor de fijne sfeer zorgen. 

Nog een dansje wagen? Boek één van onze huis DJ's. Of misschien toch liever een relaxte singer/songwriter. Het kan allemaal! 

 

Stuur een mail naar boeking@clubzand.com voor meer informatie & arrangementen voor jullie kerst/einde/nieuwjaarsborrel. 

 

Meeting, brainstormsessie of bedrijfsfeest?

 

Willen jullie eens vergaderen buiten de deur? In een inspirerende omgeving midden in de natuur? Strandpaviljoen Club Zand biedt deze mogelijkheid. Jullie worden ’s ochtends ontvangen met een heerlijke cappuccino of verse muntthee en een luxe koek of overheerlijk vers gebakken taartje. Zittend in de loungebanken kunnen jullie rustig wakker worden en genieten van het uitzicht over strand en zee. In de winter staat het haardvuur voor jullie aan, zodat jullie na een frisse wandeling weer lekker kunnen opwarmen. Vervolgens vindt jullie meeting plaats in onze apart gelegen zaal, waar de tafels in vergaderopstelling klaar staan en schrijfgerei, een flipover en beamer voor jullie aanwezig zijn. Jullie genieten de hele dag van dranken en verse sappen en ’s middags van een heerlijke lunch.

 

Bedrijfsfeest

Bij Club Zand is het niet alleen mogelijk om te vergaderen maar kan ook een bedrijfsfeest gegeven worden. Jullie kunnen het feest beginnen met een bruisend glas Cava of een feestelijke cocktail. Daarnaast kunnen jullie genieten van een heerlijke BBQ, een luxe Shared Diner. Ook wat betreft een avondfeest zijn de mogelijkheden eindeloos. De apart gelegen feestzaal biedt genoeg mogelijkheden om lekker te dansen en te genieten van de muziek van bijvoorbeeld een DJ. Het team van Club Zand verzorgt graag de gehele dag voor jullie, waarbij wij van harte open staan voor jullie eigen ideeën over de dag of avond.

De gehele dag genieten jullie van het heerlijke zonnetje op het voor jullie speciaal gereserveerde privé terras. Bij minder mooi weer overdekken wij het terras met een prachtige Zuid- Afrikaanse stretchtent, waardoor jullie toch nog het gevoel hebben buiten te zijn. En dat is natuurlijk heerlijk, want het strand is veel te mooi om binnen te zitten!

 

Activiteiten

Willen jullie de productieve meeting sportief afsluiten? Kies dan voor een van de teambuildingsactiviteiten zoals kiten, raften, vliegeren of beachvolleyballen. Club Zand werkt samen met een evenementenbureau dat jarenlange ervaring heeft met het organiseren van strandactiviteiten. Deze activiteiten zijn niet alleen heel gezellig maar ook goed voor de teambuilding! Liever tot rust komen? Geniet van een lesje yoga op het strand!

 

Life’s a beach

Club Zand is goed bereikbaar met de auto en de grote parkeerplaats met ruim 2000 plaatsen biedt voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de parkeerplaats is het een paar minuten lopen: de perfecte wandeling om de dag fris te beginnen. Op ieder moment van de dag kunnen jullie een pauze nemen en even het strand oplopen, zodat jullie weer met een frisse blik aan de meeting kunnen deelnemen. Ook voor een bedrijfsfeest is het strand de ideale plek: even weg van de dagelijkse drukte. Kortom: life’s a beach! 

 

Vul jullie wensen via het informatieformulier in en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij luisteren graag jullie wensen!

 


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
(buiten)terras
(buiten)terras
110 0 40 70 100 150
(feest)zaal
(feest)zaal
90 3 20 40 0 100
restaurant
restaurant
145 3 0 80 80 200
de 'Kas'
de 'Kas'
110 3 40 70 100 150
Foto's van deze locatie
Strandpaviljoen Club Zand Algemene impressie
Strandpaviljoen Club Zand Club Zand
Strandpaviljoen Club Zand Kas
Strandpaviljoen Club Zand De Kas
Strandpaviljoen Club Zand Terras
Strandpaviljoen Club Zand Restaurant
Strandpaviljoen Club Zand Beachbar
Strandpaviljoen Club Zand Uitzicht
Strandpaviljoen Club Zand Life's a Beach
Strandpaviljoen Club Zand Vergaderen
Strandpaviljoen Club Zand Vergaderen
Strandpaviljoen Club Zand Vergadertafel
Strandpaviljoen Club Zand Strandfeest
Strandpaviljoen Club Zand Vergaderen
Strandpaviljoen Club Zand Terras
Strandpaviljoen Club Zand DJ
Strandpaviljoen Club Zand Zaal
Strandpaviljoen Club Zand Avond
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: nee
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 2000
 • Parkeer suggestie:

  Castricum aan Zee beschikt over ruim 2000 parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van Strandpaviljoen Club Zand.

Bijzonderheden
 • Interieur: Hip / Modern, Landelijk
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: ja
 • Invalidentoegankelijk: ja