Youmeet.

Youmeet.
Orteliuslaan 11 (Creative Valley)
3528 BA Utrecht


e info@youmeet.nl
i www.youmeet.nl/
Volg Youmeet. op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Youmeet.
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Youmeet.

Youmeet. is een totaalconcept voor een resultaatgerichte bijeenkomst in inspirerende ruimtes, met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.


Sfeer

In een uniek pand langs de A2 en A12 bevindt zich Youmeet. Een bijzondere locatie voor creatief en resultaatgericht vergaderen. De vijf verschillende vergaderruimten bevinden zich in een prachtig duurzaam gebouw: Creative Valley. De vormgeving, designinrichting, het kleurgebruik en de makkelijk bruikbare technologie geven aan Youmeet een bijzondere sfeer.

Ruimten
Er zijn vijf inspirerende ruimten die afzonderlijk of als één geheel gehuurd kunnen worden en die specifiek ingericht zijn voor de verschillende fasen van een vergadering; de opstart, ideeën genereren, oplossingen uitwerken, reflecteren en besluiten nemen.

 • Het auditorium (speak.): een presentatieruimte, ruim opgezet voor het gericht zenden, geboeid luisteren en voor energieke interactie. In de ruimte zijn twee beamers, er is subliem geluid en er zijn stoelen met een ingebouwd tafeltje.
 • De creatieve ruimte (create.): een flexibele en lichte ruimte waar de creatieve ideeënontwikkeling wordt gestimuleerd". In de ruimte is een groot verrijdbaar whiteboard (zes meter aan beide zijden), er zijn twee ronde tafels, stoelen en/of poefjes, een beamer en geluid voor een brainstormsessie.
 • De ontwerpruimte (design.): een actieve ruimte met twee hoge werktafels met krukken, twee whiteboard-wanden, een kurkwand en een 75 inch touchscreen met de mogelijkhed voor het (verder) uitwerken van ideeën.
 • De huiskamer (reflect.): een informele ruimte met banken, tafel en zes stoele, een lcd scherm en geluid, voor het reflecteren van ideeën en het voeren van gesprekken.
 • De vergadertafel (decide.): een ruimte waar knopen worden doorgehakt aan een ronde tafel met een beamer, whiteboard en flipover.

Service
Het is mogelijk om uw bijeenkomst inhoudelijk te laten begeleiden. Wij hebben gedreven experts in huis die elke vergadering tot een succes maken. Zij gebruiken bijzondere methodieken die leiden tot resultaat.

Bij Youmeet kun je ontbijten, lunchen of dineren. De gerechten zijn dagvers, zeer smaakvol en van biologische oorsprong.

Platform
Wij organiseren regelmatig trainingen, experiences en masterclasses over actuele thema's rondom 'nieuwe manieren van werken'.  Zorg dat je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen en bezoek onze events!

Overnachten
Op loopafstand van ons pand ligt het Holiday In Express hotel. Dit moderne en scherp geprijste hotel biedt uitkomst bij meerdaagse sessies of voor gasten/deelnemers uit het buitenland.

 

Youmeet: een totaalconcept voor een resultaatgerichte bijeenkomst in inspirerende ruimten met een creatieve aanpak door deskundige begeleiders.


Youmeet is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Meer informatie over het parkeren is te vinden onder de kop parkeersuggestie. Ga goed voorbereid op weg en bekijk onze website voor de routebeschrijving.

Contactpersonen: Pam Rijnsburger, Jasper Visser en Joyce Aangeenbrug

 

Nieuw bij Youmeet: The Pavilion

Te boeken voor "private meetings, private diners en private events"!

Met een klein gezelschap intiem vergaderen op een ultieme locatie in een toegankelijke, relaxte en ongedwongen sfeer. Lunchen of dineren aan de Chef’s Table, waar onze kok gerechten op het hoogste niveau verzorgt terwijl u vergadert. Voel je op ieder moment verzorgd door ons team dat klaarstaat met alles wat nodig is om van uw bijeenkomst een succes te maken. Laat je inspireren door de prachtige ruimte met volop daglicht, mooie vergezichten en terrassen. Geniet van de ongewoon luxe inrichting en het gemak van de high end faciliteiten. En dat alles alleen voor u en uw gezelschap, exclusief. Laid back, luxury meetings op een ongekend niveau.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
speak.
speak.
85 0 50 65 0 80
create.
create.
80 0 35 35 0 50
design.
design.
36 0 16 16 0 0
reflect.
reflect.
22 0 8 0 0 0
decide.
decide.
31 0 8 0 0 0
The Pavilion
The Pavilion
60 0 20 30 30 30
Youmeet.
Youmeet.
335
Foto's van deze locatie
Youmeet. Algemene impressie
Youmeet. Speak. ideaal voor presentaties (65 pers)
Youmeet. Speak. goed geluid en beeld
Youmeet. Create. licht en flexibel in te richten (35 pers)
Youmeet. Design. met 75 inch touchscreen (16 pers)
Youmeet. Design. met twee whiteboard wanden en een kurkwand
Youmeet. Reflect. ideaal voor intieme vergaderingen (6 pers)
Youmeet. Reflect, een fijne ruimte met mooi uitzicht
Youmeet. Decide. formeel vergaderen aan de ronde tafel (10 pers)
Youmeet. Decide. dé ruimte om knopen door te hakken
Youmeet. Nieuw: The Pavilion. voor private dining, events en meetings
Youmeet. The Pavilion. private meetings (22 pers)
Youmeet. The Pavilion. private events (35 pers)
Youmeet. The Pavilion. private dining (24 pers)
Youmeet. Terras Creative Valley
Youmeet. Creative Valley, hét nieuwe werken pand waarin Youmeet is gehuisvest
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: nee
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 10
 • Parkeer suggestie:
  Parkeren gaat gemakkelijk bij P+R Papendorp schuin tegenover ons pand. Wij kunnen uitrijkaarten verzorgen, deze bedragen € 4,50 incl. b ... lees meer »
Bijzonderheden
 • Interieur: Hip / Modern, Industrieel, Zakelijk, Huiselijk, Kleinschalig (<50 pers.)
 • Eigen catering mogelijk: nee
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: ja
 • Invalidentoegankelijk: ja