search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Philharmonie Haarlem

  • person_pin75-1600 personen
  • meeting_room9 ruimtes

  Over

  Philharmonie Haarlem is een multifunctioneel 19e eeuws concertgebouw met allure.

  congressen | evenementen | vergaderingen

  Onder de rook van Amsterdam – capaciteit 75 tot 1600 personen
  Aan de Grote Markt in het centrum van Haarlem ligt op loopafstand van het Centraal Station dé evenementenlocatie met karakter. Theater en concertgebouw de Philharmonie is met 2 theaterzalen, 2 ruime foyers en 6 multifunctionele sub zalen de locatie in Haarlem met de meeste capaciteit (tot 1600 personen). Er is hier veel mogelijk, van intieme bijeenkomsten tot meerdaagse congressen.

  De locatie met karakter
  Een warme sfeer van een theater en muziekpodium gecombineerd met een modern klassieke uitstraling. Zo is de Grote Foyer gebouwd als marktplein met een glazen plafond en omringd met de nog oorspronkelijke buitenmuren van de zalen. Deze marktsfeer sluit naadloos aan op het veelzijdige culinaire aanbod (vis, vlees, vega en vegan) en de presentatie hiervan tijdens de evenementen. Het jaarlijks wisselende congresmeubilair gemaakt door jonge ontwerpers (Dutch Design) kan tenslotte worden ingezet om de perfecte setting te creëren.

  Voor alle type evenementen
  De grootste zaal is de klassieke concertzaal. Deze biedt met haar flexibele stoelenplan en beweegbare vloer plaats aan 1.100 personen. Daarnaast zijn er 6 sub zalen van 10 tot 400 personen. Wanneer alle stoelen uit de Grote Zaal zijn gehaald is elke opstelling mogelijk: van debatopstelling en galadiners tot boksring en stands voor beurzen. Het pronkstuk van deze zaal is het 19e-eeuws Cavaillé-Coll-orgel met zijn 4.000 pijpen. Dit geeft ieder type evenement een uniek decor.

  Contact & rondleiding
  Voor informatie over beschikbare data, ruimtes en voorzieningen nodigen wij u graag uit voor een rondleiding. Ook voor de mogelijkheden in Stadsschouwburg Haarlem, kunt u contact met ons opnemen. Voor ieder evenement leveren wij maatwerk; flexibiliteit en improvisatie zijn immers onlosmakelijk verbonden met theater.

  Ilse WetselaarHoofd Marketing & Verkoop
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Ilse WetselaarHoofd Marketing & Verkoop
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving