City Lounge Apeldoorn

  • person_pinCapaciteit8-300 personen
  • meeting_room6 ruimtes

Over

City Lounge Apeldoorn nieuw en trendy business concept in voormalige bankkluizen onder het marktplein in Apeldoorn.
Treed binnen bij City Lounge Apeldoorn en vergeet vrijwel direct waar je bent; storende invloeden van buitenaf vervagen en maken plaats voor een geest verrijkende ambiance. Voormalige bankkluizen vormen het decor voor business aangelegenheden in de ruimste zin van het woord; zo was er nog niet eerder invulling gegeven aan een kelderruimte onder een marktplein met lange historie.

Hier gebeurt het; hier regelt u uw zaken, ontmoet u nieuwe contacten, ontvangt u relaties en organiseert u presentaties, symposia of bedrijfsfeesten. In de voormalige bankkluizen zijn prachtige exclusieve ‘private’ wijnkelders gesitueerd welke omsloten worden door fraaie loungeruimtes zoals een wijnlokaal, de whisky box en gouden kluis. Ruimtes waar alles zorgvuldig op elkaar is afgestemd; laat je verrassen door de opstelling, gebruikte materialen, kleuren en achtergrondmuziek; het gevoel van ‘het zijn’ in een trendy stad zoals Amsterdam, New York of Parijs komt dicht bij.

Al onze ruimtes zijn voorzien van multifunctionele en gebruiksvriendelijke audiovisuele middelen. U kunt uw eigen apparatuur eenvoudig aansluiten op ons netwerk door middel van speciale wandcontactdozen. Op deze manier heeft u geen last van losliggende kabels en garanderen wij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit. Dát is de nieuwe manier van zaken doen op de Veluwe!

City Lounge biedt plaats aan groepen vanaf 15 tot 300 personen is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Ontdek de nieuwe manier van zaken doen in een exclusieve en ontspannen ambiance.

Dat City Lounge Apeldoorn een uniek en werelds concept biedt midden in de centraal gelegen provincie Gelderland, spreekt nu voor zich.

Algemene faciliteiten
  • deckBuitenruimte(n)
  • roofingOverdekte buitenruimte(n)
  • deckTerras
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving