search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
  Congrescentrum Orpheus

  • person_pin10-2500 personen
  • meeting_room16 ruimtes

  Over

  Bij Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige discussies met magie als resultaat. Orpheus: Ervaar de kracht van aandacht.

  De kracht van aandacht, díe ervaar je bij Congrescentrum Orpheus. En niet alleen jij ervaart die aandacht in de aanloop naar het event.  Ook je gasten voelen zich gezien én ervaren de Orpheus 9+ beleving!

  Elk event is uniek en vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. Gericht op jouw wensen en behoeften. In de aanloop naar jouw event weten de Orpheus eventprofessionals de juiste vragen te stellen. Samen met jouw antwoorden én wat inspiratie vanuit ons betrokken team garanderen we een optimaal resultaat.

  Op technisch vlak mag je van Orpheus ook wat verwachten! Of het nu gaat om een technisch basispakket of een compleet geregisseerde online studiosessie, wij regelen het voor je.

  Zowel live, hybride als volledig online. Kun jij je focussen op de inhoud.

  3 theaterzalen, 5 foyers, 8 multifunctionele ruimtes, 4 podia en 3 entrees. Zoals je ziet, geven we jouw event dus letterlijk én figuurlijk de ruimte. Flexibiliteit en exclusiviteit gegarandeerd!

  Zoals je mag verwachten van een locatie als deze, geniet je van comfort en word je volledig ontzorgt. Laat 1.300 gasten samen komen voor een symposium in de Hanoszaal, feest met 1.000 gasten in de Rabobankzaal of laat 250 gasten aan jouw kick-off deelnemen in de Altioszaal. En wist je dat.. we door het inzetten van een livestream dit deelnemersaantal zonder moeite opschalen met een nulletje extra! 

  Je vindt Orpheus in Apeldoorn, de groene achtertuin van Amsterdam. Goed bereikbaar met zowel eigen vervoer als het OV. Of je nu een inhoudelijk congres (in festivalstijl?) een swingend bedrijfsfeest, stijlvol diner(show), productpresentatie of een online- of hybride event organiseert, organiseer het samen met Congrescentrum Orpheus. 

  Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht! Eet- en drinkmomenten zijn een belangrijk onderdeel om je event tot een succes te maken. Dat valt of staat met een scherp oog voor detail en een dosis vakmanschap. Op basis van je doel, doelgroep, thema en budget denkt ons team graag met jullie mee.

  Wist je dat… we over een eigen keuken beschikken? En dat ons restaurant volledig draait op zonne-energie?

  Heb je een vraag, een wens of behoefte aan inspiratie? Of ben je simpelweg benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze eventprofessionals Danielle en Marieke. Zij denken graag met je mee! Of kom eens langs om kennis te maken en je te laten inspireren door alle mogelijkheden van onze locatie.

  Lisette DalenMedewerker Marketing & Communicatie
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Lisette DalenMedewerker Marketing & Communicatie
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving