search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Enversed Virtual Reality Center

  • person_pin10-220 personen
  • meeting_room5 ruimtes

  Over

  Professionele ontzorging
  Er komt veel kijken bij de organisatie van een succesvolle zakelijke bijeenkomst, congres, vergadering, training of special event. Het team van Enversed regelt alles tot in de puntjes, zodat jij en je gasten ontspannen kunnen genieten. Samen met jou kunnen we er een onvergetelijk event van maken waar nog lang over doorgepraat wordt.

  Historie, innovatie & gastvrijheid
  Onze kracht? Een unieke combinatie tussen historie, innovatie en gastvrijheid. Enversed is sinds 2016 gevestigd op de 7e verdieping van het Veemgebouw in Eindhoven. Enversed is tot op heden, met 3000m2 aan ruimte, het grootste VR Center van Europa. De volledige vloer is opgedeeld in vier zones: het Virtual Reality Center, café, exporuimte en de vergader- / workshopruimte. Deze zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te boeken voor je zakelijke bijeenkomst.

  Met de start van het Enversed Center hebben we nieuw leven geblazen in dit prachtige, industriële pand met een zeer rijke historie. Dit opvallende gebouw uit 1942 werd namelijk gebruikt voor de opslag van o.a. radio- en televisietoestellen van Philips-producten. Het Veemgebouw heeft momenteel de status van rijksmonument.

  Enversed heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot kennisdomein op het gebied van de nieuwste toepasbare technieken zoals Virtual- en Mixed Reality. In samenwerking met onze culinaire partners zorgen we ervoor dat wij je de professionele verzorging kunnen bieden voor je vergadering, congres, personeelsbijeenkomst of evenement. Laat je verrassen door de mogelijkheden!

  Onze locatie
  Rijksmonumentaal pand
  Industriële locatie
  Nabij Duitsland en België
  Goed bereikbaar
  10 tot 220 personen

  Onze faciliteiten
  Virtual Reality Center
  Café
  Expo vloer
  Vergaderruimte
  Workshop/lezingruimte
  Onze services
  Lunch
  Borrel & Dinner
  High-tea
  VR-arrangementen
  Workshops/brainstormsessies
  Lezingen

  Breng ook een bezoekje aan onze locatie
  Heb je wellicht een vraag of wil je een afspraak plannen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen snel contact met je op. We bespreken dan graag of wij ondersteuning kunnen bieden bij de verdere invulling van je event. We denken graag mee in de mogelijkheden zodat we er samen een geslaagd event van kunnen maken! Of je nu gaat voor een lunch-, dinner- of borrelarrangement, wij zorgen er graag voor dat smaak, sfeer & gastvrijheid perfect op elkaar zijn afgestemd!

  Suzanne SchreurCEO
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Suzanne SchreurCEO
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving