search
We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.
 • lightbulb
  Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Fort Sint Gertrudis

 • person_pinCapaciteit2-1150 personen
 • meeting_room8 ruimtes

Over

Jouw zakelijke event in hét historische fort van Geertruidenberg!
Fort Sint Gertrudis is een trots en monumentaal pand in het stadscentrum van het pittoreske Geertruidenberg. Onze zeven zalen bieden veel keuze in grootte en sfeer; kies voor een robuuste ruimte met donkere uitstraling, of juist voor een moderne club! Organiseer je evenement, jubileum, zakenbijeenkomst en meer groots bij Fort Sint Gertrudis. Op deze locatie kunnen wij in onze zalen maximaal 1.150 personen ontvangen. Alleen op de Binnenplaats is al ruimte voor 400 personen voor bijvoorbeeld een presentatie, borrel, diner of feest. Ook voor de kleinere groepen kunnen wij een groots bedrijfsevenement organiseren. Laat je hierbij leiden en adviseren door onze ervaren medewerkers om een evenement op maat te organiseren. Verschillende mogelijkheden kun je hieronder vinden.

Personeelsfeest in Fort Sint Gertrudis
HET MOOISTE FEESTJE VAN HET JAAR, ALS JE HET JE MEDEWERKERS VRAAGT!

Maak er daarom iets moois van. Iets moois voor de medewerkers, maar ook voor de organisatie. Laat je medewerkers samen plezier maken. Zo komen ze nader tot elkaar en zul je zien dat dat resulteert in een sterkere en succesvollere organisatie.

Daarnaast is een personeelsfeest een uiterst geschikte manier om je personeel te bedanken en te belonen voor het werk wat zij voor jou verricht hebben. En motiveer je ze ook weer om de komende periode nog betere resultaten te verkrijgen. Buiten alle andere voordelen van een personeelsfeest rest nog altijd de vraag: Hoe ga ik mijn personeelsfeest tot een groot succes brengen? We staan je graag te woord.

Walking Dinner/Diner
Indruk maken met heerlijke gerechten op een prachtige en historische locatie. Een zakelijk diner bij Fort Sint Gertrudis is eventueel mogelijk in combinatie met een vergadering, teambuilding en meer. Geniet samen met collega’s, zakenrelaties of anderen van de heerlijkste gerechten uit de Brabantse keuken.

Jubileum
IS JE BEDRIJF JARIG?

PROOST! Samen hebben jullie iets moois bereikt. Bestaat het bedrijf 2 jaar of misschien al wel meer dan 100 jaar, hebben jullie gewoon een mooie leeftijd behaald of zijn jullie samen al een fijne tijd gelukkig… Het maakt HIER. niks uit!

Mijlpalen zijn er om bij te stil te staan en mogen niet zomaar voorbij gaan. Vier je het in intieme kringen of ga je voor groots? Dan ben je HIER. aan het juiste adres.

Vergaderen
EEN MEETING ORGANISEREN WAARBIJ DE BOODSCHAP BLIJFT HANGEN?

Dat is al een uitdaging op zich: vergeet de voor de hand liggende vergader- en congreslocaties! De businessevents van nu gaan verder! Elk detail dient aangepast te zijn voor jouw meeting. Onze specialisten zijn door hun jarenlange ervaring en hun neus voor innovatie inmiddels experts in het organiseren van een zakelijk event met nét dat beetje extra, dat de bijeenkomst een meerwaarde geeft.

Teambuilding
Dit alles is te combineren met een fantastisch uitje waar iedereen plezier aan heeft. Ga op pad in Vestingstad Geertruidenberg, varen in Nationaal Park De Biesbosch, rijden door de polders met elektrische tuktuks en nog veel meer. We kunnen activiteiten aanbieden voor kleine en grote groepen. Samen met Uit in Zuid kunnen wij deze toffe evenementen voor je gezelschap organiseren!

Als onderdeel van HIER. locaties worden meetings, zakelijke uitjes en bedrijfsfeesten bij Fort Sint Gertrudis een custom-made production, die verrassend, onderscheidend en effectief zijn! Voor ieder bedrijfsevenement ontstaat de perfecte sfeer!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Dieuwertje TeunissenMarketing & communicatie
 • how_to_regDirect in contact met de locatie!
 • euroGeen extra kosten
Dieuwertje TeunissenMarketing & communicatie
 • how_to_regDirect in contact met de locatie!
 • euroGeen extra kosten

star9.2 (2 beoordelingen)

Bekijk alle beoordelingen (2)

De totaalscore wordt gebaseerd op meerdere bronnen. Dit kan afwijken van de getoonde beoordelingen.

 • request_quoteOffertetraject
  8.5(2)
 • styleUitstraling
  9.5(2)
 • infoLocatie
  8.5(2)
 • local_parkingParkeren
  10.0(2)
 • price_checkPrijs/Kwaliteit
  9.5(2)
 • restaurantEten en Drinken
  10.0(2)

Locatie en omgeving