search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  De Houthallen

  • person_pin2-500 personen
  • meeting_room6 ruimtes

  Over

  DE HOUTHALLEN
  Duurzaam, industrieel, ongedwongen en anders dan anders. Dat is de Houthallen! Een verborgen parel met stadsstrand op een oud industrieterrein met grote bier zelftapwanden en de wijn lijk je zo uit een wijvat te tappen. Een hippe, duurzame plek, die je niet zomaar tegen het lijf loopt en de perfecte breakout voor je team! 

  DE CULTUURMAKERIJ
  Achter de Houthallen, bevindt zich de Cultuurmakerij. Deze (theater)ruimte met podium en beeld en geluid biedt een ideale plek voor presentaties en inspirational speeches. In de omgebouwde containers en kassen kunnen brainstormsessies plaats vinden. Voor de nodige ontspanning hebben we bij de Houthallen een Jeu de Bouleshal om een gezellig potje te Jeu de Boulen. Verder Cornhole, tafeltennis, darts, flipperkast en ouderwetse gezelschapsspellen.

  Plan een bezoek aan bierbrouwerij 't Bourgogne Kruis of een rondleiding bij museum MOYA als onderbreking van de dag met daarna wellicht een gezellige high beer, walking dinner of BBQ op het stadsstrand.  

  Met 1000 ruimte binnen, 300m2 aan stadstrand en een enorm fabrieksterrein met vele mogelijkheden is De Houthallen een geweldige uitvalsbasis voor vele vormen van groepsevents!  

  Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op via veerle@hethoutsemeer.nl voor meer informatie of een offerte op maat. 

  Veerle DiependaalSales manager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Veerle DiependaalSales manager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving