Comfort Plus Room

  • door_frontType kamer2 persoonskamer
  • euroMinimumprijsv.a. € 180,00/nacht
Bekijk locatie

Over

Deze ruime kamers bevinden zich door het hele historische pand van Hotel Arsenaal. Stap binnen in één van onze Comfort Plus Rooms en je voelt direct de handelsgeest en ruik je bijna de specerijen uit ‘de Oost’. 

De Comfort Plus Rooms zijn ongeveer 25 m2 en volledig in boutique stijl afgewerkt. De Comfort Plus Rooms bij ons in het hotel zijn uitgerust met een 49 inch flatscreen tv met chromecast en gratis wifi. Je kunt dus vanaf je eigen telefoon je favoriete series of films streamen op onze tv!

Op de Comfort Plus Rooms staan comfortabele boxspring bedden en ze beschikken over een zitgedeelte. Uiteraard ontbreken een kluisje, koffie en thee en een mini koelkast niet. De badkamer is uitgerust met een regendouche, wastafel en een toilet. Naast alle faciliteiten die de Comfort Rooms aanbieden, biedt deze Plus variant nog een tweetal extra’s aan. Zo zijn alle Comfort Plus Rooms voorzien van badjassen. 

Op ieder gewenst moment van de dag geniet u van de gemakken van een SuitePad. Met deze tablet kun je: telefoneren, informatie over Delft opzoeken, roomservice bestellen, wel of geen service aangeven, kamerinformatie bekijken.

De Comfort Plus Rooms van Hotel Arsenaal zijn allemaal anders, de foto’s geven een impressie van één van onze kamers. 

Binnen de Comfort Plus Rooms hebben we een mindervalide badkamer. De Comfort Plus Room heeft een tweede badkamer met alle MiVa gemakken. In Hotel Arsenaal hebben we één kamer met deze gemakken op de 1e etage.

Emma & Milenka Groeps- & zaalreserveringen Groeps- & zaalreserveringen
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Emma & Milenka Groeps- & zaalreserveringen Groeps- & zaalreserveringen
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten