search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Hard Rock Hotel Amsterdam American

  • person_pintot 80 personen
  • meeting_room2 ruimtes

  Over

  Het Hard Rock Hotel Amsterdam American is de perfecte locatie voor board meetings, product lanceringen, team-building opdrachten en training sessies. Onze Morroccan-style Mata Hideaway is een uitstekende plek voor zakelijke meetings. Ook is onze GMT+1 Lobby lounge, onder het genot van een drankje of snack, de perfecte plek voor een zakelijke borrel. Ons unieke hotel heeft een goede ligging op het Leidseplein en bevindt zich onder andere dichtbij de RAI en de Beurs van Berlage.

  Maak van je volgende event een echte headliner met Hard Rock Hotel Amsterdam American. Onze ruimtes voorzien je van alle gemakken en zorgen voor een event/meeting dat je nooit meer zult vergeten!

  Mata Hideaway – Event Venue

  De Mata Hideaway is een unieke evenementenlocatie, geïnspireerd op de ‘Marrakesh Express’. Laat de boel meteen opvrolijken in deze ruimte van 91m2, dat plaats biedt aan maximaal 20 personen. Het is dé plek voor bestuursvergaderingen, brainstormsessies en andere gezellige bijenkomsten.

  GMT+1 – Meeting Room

  Versterk de pre-party in GMT+1, onze vergaderruimte met Hard Rock-thema. Deze multifunctionele evenementenruimte heeft een oppervlakte van 149m2, ideaal voor recepties van 150 personen of presentaties voor 80 personen.

  Heb je nog vragen?

  Wij hebben de antwoorden die je zoekt. Vertel ons over jouw ideale evenement en we zullen er alles aan doen om het te laten gebeuren. Of kom eens langs om zelf een kijkje binnen te nemen.

  Ben je klaar om te rocken?

  Dien een voorstel in en er wordt contact met je opgenomen om je te helpen bij het organiseren van je volgende vergadering, bruiloft of speciale gebeurtenis.

  van
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  van
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving