search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  H'ART Museum

  • person_pin3-300 personen
  • meeting_room5 ruimtes

  Over

  H'ART Museum in het hart van de stad staat het stijlvolle gebouw, met zijn 4 zalen de perfecte plek voor al uw zakelijke en particuliere evenementen.

  Het zeventiende-eeuwse gebouw- een rijksmonument-heeft parkeergrages en hotels op loopafstand. Ook is het uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer of per boot: er is een aanlegsteiger direct voor de hoofdingang aan de Amstel. Via de ossenpoort, de museumentree, betreedt u de groene binnetuin om in de foyer te komen.

  Eenmaal binnen zorgt het samenspel van open ruimte en daglicht voor een aangename sfeer. Op de eerste verieping. makkelijk bereikbaar per  trap of lift, vindt u het museumcafe en restaurant.

  Op de tweede verdieping bevinden zich de zalen. deze zijn geheel voorzien van de modernste technische faciliteiten, waaronder geluidsinstillatie, katherder met microfoon, beamer, laptop en wifi.

  Of u nu een bijeenkomst organiseert voor 3 of 300 gasten of een vergadering, congres, feestelijk diner of walking dinner wilt organiseren, de Hermitage Amsterdam biedt u de mogelijkheden. Maak van uw event een unieke belevenis en ervaar dat kunst, cultuur, gastronomie en gastvrijheid prachtig samenkomen in de Hermitage Amsterdam.

  Wij nodigen u van harte uit om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u te bespreken en de locatie te ervaren.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling events.

  Fotografie; Janiek Dam, Jorgen Koopmans, Herman van heusden, Luuk Kramer, Marcus Koppen, Renee Koudstaal

  Algemene faciliteiten
  • yardBinnenplaats
  Afdeling EventsMarketing & communicatie
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Afdeling EventsMarketing & communicatie
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving