STRND

  • person_pinCapaciteit50-1200 personen
  • meeting_room5 ruimtes

Over

STRND in Breda heeft alles in zich om een èchte belevenis te maken van uw event, kickoff of uitje.

Niet alleen beschikken we over de grootste binnenstedelijke evenementenlocatie van Breda, met onze grootse indoor PLAYGRND en creatieve zalen, is het ook de meest bijzondere. U kúnt dus een zeer geslaagd formeel evenement houden, maar STRND daagt u ook graag uit om er een onvergetelijke, informele twist aan te geven.

Veelzijdig & Flexibel
Die combinatie schept ongekende mogelijkheden. Wat dacht u van een strategische sessie in de ochtend, teambuildings activiteiten op onze PLAYGRND in de middag en een heerlijke BBQ na afloop? We kunnen onze zalen en terrassen omtoveren tot vrijwel alles wat u voor ogen heeft. Van een zakelijk diner in een strak georganiseerde zaal, tot een relaxte club voor een groot bedrijfsfeest. Business events zijn per definitie maatwerk.

Vergaderen
Ontsnappen aan kantoor om eens verfrissend te vergaderen? Een heisessie wordt bij ons uiteraard een strndsessie, maar wees gerust: Voordat u ons strnd betreedt, kunt u gebruikmaken van een meeting room met alle faciliteiten. Het werk gaat nu eenmaal voor.

Personeelsfeesten
STRND is de grootste eventlocatie in de Bredase binnenstad (en de meest bijzondere, vinden we zelf). Natuurlijk is hier ook plaats voor úw borrel, bbq of feest. We nemen alle zorg uit handen en geven een ideale plek terug. We hebben al heel wat verjaardagen en jubilea mogen vieren, maar ook bruiloften en themafeesten zijn leuker op slippers!

Afhankelijk van uw wensen hebben wij twee verschillende zalen voor uw feest. Ze kunnen los van elkaar worden gehuurd, maar als u met een groot gezelschap bent maken we er één feestparadijs van.

Anonieme hotelzalen beu? Heeft u de conferentieoorden wel gezien? Dan is het tijd voor STRND. Onze ruimtes ademen een relaxte sfeer die uw gasten energie geeft. En energie betekent volle aandacht voor uw programma!

Contact
Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Wil je een locatiebezoek inplannen of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op telefonisch of via de e-mail.

Sebastiaan SchrijnenEigenaar
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Sebastiaan SchrijnenEigenaar
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving