Beeld en Geluid

Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum


e evenementen@beeldengeluid.nl
i www.beeldengeluid.nl...
Volg Beeld en Geluid op:

vraag geheel vrijblijvend een offerte aan vraag geheel vrijblijvend meer informatie op Datum beschikbaar? Plaats een optie

Meer informatie aanvragen

Beeld en Geluid
Invoer verplicht Zakelijk
Particulier
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht Man Vrouw
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Laat onderstaand veld leeg als u deze ziet staan en onderzoek waarom uw browser geen CSS ondersteund.
Datum evenement
dag maand jaar
Graag ontvang ik ook meer informatie over locatie aanbiedingen, ik geef hierbij toestemming voor gebruik van bovenstaand email adres.

required Verplicht invullen


verstuur

Beeld en Geluid

Beeld en Geluid in Hilversum is voor velen bekend van TV en van de Beeld en Geluid experience. Hiernaast is het ook mogelijk Beeld en Geluid te huren als unieke locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten van 15 tot 1.500 personen.


 Het imposante, kleurrijke gebouw biedt een prachtig decor voor uw evenement in het hart van de media.

De twee theaterzalen van Beeld en Geluid zijn voorzien van uitstekende technische mogelijkheden voor presentaties, vergaderingen en lezingen. Daarnaast zijn er diverse ruimtes beschikbaar voor een bedrijfsfeest, diner of receptie, waaronder het imposante Atrium.

Beeld en Geluid biedt u ook de mogelijkheid een workshop of groepsarrangement te boeken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen.

 

Ligging en bereikbaarheid

Beeld en Geluid in Hilversum heeft een zeer centrale ligging en is vanaf de snelweg gemakkelijk te bereiken. Daarnaast bevindt het NS station Hilversum Media Park zich op loopafstand van het gebouw en is er voor de deur een busstation, waar ieder half uur een bus richting Station Hilversum gaat.

Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage voor 175 auto’s en 450 plekken op de parkeerplaats van het Media Park.

 

Eten en drinken

De culinaire invulling van uw bijeenkomst kunt u geheel aan Beeld en Geluid overlaten. Een lunch, borrelarrangement, buffet, walking dinner of uitgeserveerd diner, wij presenteren u graag de diverse smaakvolle mogelijkheden in samenwerking met Albron.

 

Zalen

Theater 1:

Theater 1 is een unieke zaal met een vaste bioscoopopstelling en enorm projectiescherm. Theater 1 is uitgerust met uitgebreide technische voorzieningen. Aan de zaal grenst een glazen passage met uitzicht op de Willem Duisvijver van Beeld en Geluid.

Theater 2:

In deze zaal zijn veel opstellingen mogelijk, dit kunnen wij aanpassen aan uw wensen. Deze zaal beschikt over prima technische voorzieningen en een groot projectiescherm.

BenG Lab 1 & 2:

Deze mulitfunctionele ruimtes zijn uitermate geschikt voor workshops, als break-out rooms bij grotere evenementen, voor vergaderingen en presentaties.

Top 2000 café:

Het Top 2000 café staat ieder jaar vanaf half november tot en met kerst bij Beeld en Geluid in het Atrium. Het is mogelijk om deze unieke en tijdelijke ruimte exclusief af te huren voor een vergadering of evenement. De ruimte is slechts beperkt beschikbaar, dus boekt u op tijd.

 

Extra mogelijkheden bij Beeld en Geluid

"Beeld en Geluid experience"

U kunt  uw bijeenkomst combineren met een bezoek aan de Beeld en Geluid experience. Deze unieke topattractie is ontstaan vanuit het rijke audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen en particuliere collecties. Heeft u altijd willen weten hoe moeilijk het is om het nieuws te lezen, de ster te zijn in uw eigen videoclip of een reclamespotje in te spreken? Ontdek het bij Beeld en Geluid.

 

"Humorworkshop"

In de Beeld en Geluid Humorworkshop leer je op een originele en verfrissende wijze de kracht van humor kennen. Aan de hand van archiefmateriaal van Beeld en Geluid passeren allerlei soorten humor de revue. Je ontdekt op speelse wijze welk soort humor je zelf gebruikt - want humor zit in iedereen - en hoe je deze kwaliteit wat meer kunt gebruiken.

De workshop is geschikt om collega’s, klanten en relaties of vrienden en familieleden op een vrolijke wijze beter te leren kennen en de teamgeest te versterken. De workshop wordt namelijk aangepast aan uw doelgroep en uw doelstellingen; middels een uitgebreide briefing met de professionals van Jobtraining.


Zaaloverzicht Aantal personen
Naam zaal Foto zaal m2 hoogte carré theater diner feest
Theater 1
Theater 1
180 740 0 190 0 0
Theater 2
Theater 2
111 325 40 85 80 90
Atrium (middenplein)
Atrium (middenplein)
238 2600 0 0 220 300
Binnen terras
Binnen terras
128 0 0 0 120 0
Grand Café + onderkant binnenterras
Grand Café + onderkant binnenterras
0 0 0 0 0 200
School café
School café
30 0 0 0 0 30
Bordes archieven
Bordes archieven
40 0 0 0 0 40
Buiten terras
Buiten terras
0 0 0 0 90 180
Experience
Experience
0 0 0 0 0 1200
Gehele locatie
Gehele locatie
0 0 0 0 0 1900
BenG Lab 2
BenG Lab 2
0 0 18 40 0 0
BenG Lab 1
BenG Lab 1
0 0 18 40 0 0
Foto's van deze locatie
Beeld en Geluid Algemene impressie
Beeld en Geluid Gebouw
Beeld en Geluid Theater 1
Beeld en Geluid Theater 2
Beeld en Geluid Theater 2 in dineropstelling
Beeld en Geluid Award_show
Beeld en Geluid Top 2000 café
Beeld en Geluid Top 2000 café
Beeld en Geluid Canyon
Beeld en Geluid Atrium
Beeld en Geluid Top 2000 café
Beeld en Geluid Feest_atrium
Beeld en Geluid BengLab
Beeld en Geluid Gedekte tafels
Beeld en Geluid Plafond_atrium
Locatie op kaart
Bereikbaarheid
 • Nabij treinstation: ja
 • Nabij snelweg: ja
 • Nabij luchthaven: nee
 • Bereikbaar per ov: ja
 • Bereikbaar per boot: nee
 • Eigen parkeergelegenheid: ja
 • Parkeerplaatsen: 175
 • Parkeer suggestie:
  U kunt in de parkeergarage van Beeld en Geluid parkeren voor 1,50 euro per uur of EU 9,00 voor een dagkaart. In combinatie met zaalhuur is er een aang ... lees meer »
Bijzonderheden
 • Interieur: Hip / Modern, Zakelijk
 • Eigen catering mogelijk: ja
 • Overnachten: nee
 • Restaurant: ja
 • In-/outdooractiviteiten: nee
 • Invalidentoegankelijk: ja