Capital C

Weesperplein 4B 1018 XA Amsterdam

Building for a Day

  • Periode mrt / jan
  • Deelnemers 20 - 400
  • Prijsindicatie € op aanvraag

YOUR BUILDING, FOR A DAY

Een bedrijf runnen betekent constant (her)organiseren: onboarding, team ontwikkeling, netwerken en strategie sessies. Capital C biedt de ruimte om dit alles te doen, in een creatief gebouw waar elke ruimte zijn eigen doel heeft. En dit gebouw is van jou. Voor een dag, of twee.

 

EINDELOOS VEEL MOGELIJKHEDEN

Bij ons zijn de mogelijkheden net zo eindeloos en creatief als de ruimtes die we hebben.  Ga op een creatieve expeditie door ons gebouw en stel jouw ideale virtuele, hybride of wanneer het weer mogelijk is 'live' evenement samen, tot wel 400 gasten! Start de dag in onze kelder en wordt wakker met een sport sessie en krijg vervolgens een vitamine boost ontbijt (inclusief pep talk) in Capital Kitchen.  Ontdek jouw leiderschap-style in een van onze Dutch Design ruimtes. Maak van jouw netwerk evenement een diner feestje op ons dak... Wij verzorgen alles wat jullie nodig hebben voor een (building) dag! 


Neem ook vooral een kijke op onze website: https://capitalc.amsterdam/nl/event-locatie/en-building-for-a-day

Aantal deelnemers: 20 - 400

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je gratis aan voor onze LocatieFlash nieuwsbrief en mis nooit meer het laatste nieuws over de nieuwe en gerestylede locaties. Powered by GreaterVenues.com

High Profile Locaties bv
Bijzondere en inspirerende locaties voor meetings en events