Suite

  • door_frontType kamer2 persoonskamer
  • euroMinimumprijsv.a. € 280,00/nacht
Bekijk locatie

Over

Elke stap in dit herontdekte icoon neemt je mee door de tijd en iedere pas brengt je dichter naar de oorsprong van Delft. Dit brengt ons naar onze meest luxe kamers: onze Suites. In Hotel Arsenaal hebben we twee suites die luisteren naar de namen ‘Green’’ of ’White’’. 

Onze suites hebben een ruime opzet met ongeveer 39 m2 en zijn volledig in boutique stijl afgewerkt. De suites zijn gelegen in het midden van het gebouw en hebben uitzicht op de oudste grachten van Delft. Daarnaast kennen onze suites veel originele elementen zoals grote boogramen, originele pakhuis deuren en massief eikenhouten balken aan het hoge plafond. Deze geweldige mix van elementen zorgt ervoor dat dit herontdekte icoon je mee door de tijd neemt. Naast de royale inloopdouche vind je in beide suites het bad in de kamer.  

De suites in Hotel Arsenaal zijn uitgerust met een 49 inch flatscreen tv en gratis wifi. Je kunt dus vanaf je eigen telefoon je favoriete series of films streamen op onze tv!

Op de kamer staan comfortabele boxspring bedden en een zitgedeelte en uiteraard ontbreken een kluisje, koffie en thee en een mini koelkast niet. Naast het bad, is de badkamer uitgerust met een regendouche, wastafel en een toilet.

Op ieder gewenst moment van de dag geniet u van de gemakken van een SuitePad. Met deze tablet kun je: telefoneren, informatie over Delft opzoeken, roomservice bestellen, wel of geen service aangeven, kamerinformatie bekijken. 

Emma & Milenka Groeps- & zaalreserveringen Groeps- & zaalreserveringen
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Emma & Milenka Groeps- & zaalreserveringen Groeps- & zaalreserveringen
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten