Superior Room

  • door_frontType kamer2 persoonskamer
  • euroMinimumprijsv.a. € 210,00/nacht
Bekijk locatie

Over

Deze mooie kamers hebben uitzicht op de oudste grachten van Delft. Afhankelijk aan welke kant van het gebouw je overnacht, heb je uitzicht over de Oude Delft of de Nieuwe Delft. Uiteindelijk zul je zien dat beide grachten samenkomen in de Delfse schie en van daaruit de verbinding naar  zelfs de zee. Iedere Superior Room heeft een eigen en unieke inrichting. Elke steen vertelt zijn eigen verhaal en door ieder venster kijk je naar een ander verleden. Dit schiereiland tussen het water van de Oude en Nieuwe Delft herbergt historie.

De Superior Rooms in Hotel Arsenaal zijn ongeveer 27 m2 groot. De Superior Rooms hebben allen een 49 inch flatscreen tv Chromecast en gratis wifi. Je kunt dus vanaf je eigen telefoon je favoriete series of films streamen op onze tv!

Op de kamer staan comfortabele boxspring bedden en een zitgedeelte en uiteraard ontbreken een kluisje, koffie en thee en een mini koelkast niet. De badkamer is uitgerust met een regendouche, wastafel en een toilet. Wat maakt onze Superior Room nou echt Superior? Dat is zonder twijfel het prachtige uitzicht, de unieke inrichting en natuurlijk de oppervlakte. 

Op ieder gewenst moment van de dag geniet u van de gemakken van een SuitePad. Met deze tablet kun je: telefoneren, informatie over Delft opzoeken, roomservice bestellen, wel of geen service aangeven, kamerinformatie bekijken.

 

Emma & Milenka Groeps- & zaalreserveringen Groeps- & zaalreserveringen
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Emma & Milenka Groeps- & zaalreserveringen Groeps- & zaalreserveringen
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten