Evenementenlocaties Rotterdam

Maak je event perfect door de juiste locatie. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een congres, babyshower of open dag, in Rotterdam zijn genoeg evenementenlocaties te vinden. Ontdek alle evenementenlocaties in Rotterdam en kies degene die aansluit op je wensen.
130 locaties

Waarom een evenementenlocatie in Rotterdam?

Rotterdam is een uitstekende keuze voor evenementen, feesten en borrels. De stad is goed bereikbaar met alle vormen van vervoer, wat het gemakkelijk maakt voor gasten om er te komen. Als een van de grootste steden van Nederland biedt Rotterdam een breed scala aan locaties die perfect zijn voor verschillende soorten evenementen. Maar wat is een evenementenlocatie precies? Het is een plek waar je kunt vergaderen, feesten en nog veel meer. De omvang en diversiteit van Rotterdam maken het een ideale plek voor je evenement, en na afloop zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden in de stad om van te genieten.

Bijzondere evenementen locaties in Rotterdam

Rotterdam is een stad vol verrassingen en dat geldt ook voor de evenementenlocaties. Of je nu een bedrijfsfeest, conferentie, bruiloft of een ander speciaal evenement organiseert, in Rotterdam vind je altijd de juiste locatie. Misschien wel de twee bekendste namen als je aan Rotterdam denkt: de Kuip en Ahoy, waar je je evenement kunt houden. Alle locaties zijn op hun eigen manier bijzonder, maar wij lichten graag enkele locaties voor je uit die zeker een aanrader zijn om te overwegen. Er zit zelfs een locatie bij waar je ook kunt overnachten! Bekijk hieronder onze tips:

Industriële evenementlocatie in Rotterdam

In de oude scheepsbouwwerf van Rotterdam vind je RDM Next. Het is voor bijna elk evenement beschikbaar en het is erg ruim, licht en modern. De locatie is gevestigd bij de haven en de rivier, enorm leuk want je kan aanmeren met een boot. Het is 5 minuten van de A15 af en je komt er ook makkelijk met het ov en water taxi. Het ligt ook heel stedelijk waardoor het de perfecte locatie voor al je gasten is.

Het prachtige theater van Rotterdam

Als we het hebben over een prachtig theater in Rotterdam, dan gaat het natuurlijk over het Prinses Theater. Veel keus is er zeker, elk evenement kun je hier geven in een fijne en sfeervolle omgeving. Het is gevestigd in hartje centrum en het is klassiek en romantisch. Daarnaast is het ook het oudste theater van Rotterdam, wat het een authentieke bezienswaardigheid maakt. Het Prinses Theater is een multifunctionele evenementenlocatie die beschikt over meerdere ruimten: foyer, podiumzaal, Mansfield Bar, entresol met dakterras.

Moderne evenementlocatie en hotel

Wat is stedelijk gelegen, chic en modern? Het Supernova hotel, die je met elke kamer verrast. Het hotel biedt voor iedereen wat wils, kamer met balkon, directe toegang tot de tuin, een platenspeler of een comfy lounge plek. Het voelt als thuiskomen door de huiselijke inrichting, de heerlijke lakens om onder te kruipen en natuurlijk de Tv om alles te kijken waar je zin in hebt.

Vergaderen in Rotterdam

Wil jij een zakelijke meeting of training geven dan ben je bij ons op het juiste adres! Als je een zakelijke meeting hebt, wil je natuurlijk dat dit gebeurt in privacy en in een zakelijke setting. Bijvoorbeeld door geen storende en vervelende geluiden op de achtergrond te hebben. En precies daarop zijn verschillende vergaderlocaties in Rotterdam afgestemd. Ook kun je bij ons op de site aangeven waar je graag jouw zakelijke meeting wilt geven, bijvoorbeeld in het centrum of bij de haven.

Welke evenementenlocaties heeft Rotterdam?

Op de site staan veel evenementenlocaties waar je uit kan kiezen met veel soorten thema's en voor allerlei soorten gelegenheden. Hierboven werden al veel locaties uitgelicht. Naast de unieke evenementenlocaties heeft Rotterdam veel bezienswaardigheden, mooie wateren en een bruisende stad, voor als het evenement voorbij is!