search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  Passenger Terminal Amsterdam

  • person_pin50-3000 personen
  • meeting_room3 ruimtes

  Over

  Passenger Terminal Amsterdam is dé eventlocatie in hartje Amsterdam met een fenomenaal uitzicht op de IJ-haven en de binnenstad met uitstekende parkeergelegenheden.

  De IJ-oevers zijn al eeuwenlang het centrum van bedrijvigheid in Amsterdam. Hier liggen de fundamenten van de geschiedenis van onze hoofdstad. En precies daar vindt u de perfecte aanleg­plaats voor uw evenement. Dé locatie met allure die uw gasten werkelijk alles biedt: Passenger Terminal Amsterdam.

  Onder het golvende dak, dat de verbinding tussen land en water symboliseert, ligt een zee aan mogelijkheden voor evenementen. Het transparante en open karakter van de locatie geeft niet alleen een prachtig decor tijdens uw evenement, maar biedt u de mogelijkheid om de locatie volledig naar wens en behoefte in te vullen en aan te kleden. Van diners tot recepties tot grootschalige beurzen, congressen en personeelsfeesten. PTA is your excellence in hospitality!

  De drie decken, Main Deck, Promenade Deck en Panorama Deck, zijn afzonderlijk te gebruiken, maar vormen samen ook één geheel. Het hoge plafond en het vele daglicht geven een gevoel van ruimte wat PTA ook zeer geschikt maakt als beurslocatie. De decken liggen trapsgewijs boven elkaar, hierdoor blijft de intimiteit van uw (gala)diner of personeelsfeest behouden. Of u nu dineert met 500 gasten of feest met ruim 2.000 gasten, een evenement in Passenger Terminal Amsterdam is altijd bijzonder. Het interne vergader- en congrescentrum maakt een combinatie met een vergadering mogelijk en biedt veel break-out mogelijkheden. De samenwerking met het naastgelegen Movenpick Hotel maakt PTA de ideale plek voor een evenement met internationale gasten.

   

  Onze ervaring met evenementen staat garant voor een deskundige en profes­sionele begeleiding.
  Voor meer informatie neem gerust een kijkje op onze website of volg ons op instagram!

  Lisette BloemsmaSalesmanager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Lisette BloemsmaSalesmanager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving