Creative Valley Collectiv Utrecht CS

  • person_pinCapaciteit2-60 personen
  • meeting_room5 ruimtes

Over

Creative Valley Collectiv is een serie van 6 unieke, high-end meeting en eventruimtes pal aan het Stationsplein van Utrecht CS. Bij Collectiv draait alles om samen werken, samen ideeën uitwisselen en samen resultaat boeken in een intieme, stijlvolle en inspirerende omgeving. Bij Collectiv vind je de perfecte ruimte(s) voor iedere bijeenkomst, wat het doel ervan ook is. Een discrete meeting of een creatieve brainstorm? Een stijlvol relatie-event of een interactieve workshop? Vier bezoekers of veertig? Jij mag het zeggen, wij zorgen dat alles tot in de puntjes voor je verzorgd is.

INTIEM, STIJLVOL EN PERSOONLIJK

Van The Auditorium tot The Study, van The Workshop tot The Salon en van The Classic tot The Glass house; alle ruimtes zijn flexibel, multifunctioneel en perfect geoutilleerd. 

Bij Collectiv zorgen we dat jij en je gezelschap precies krijgen wat je nodig hebt. En daar hoort natuurlijk ook een ontvangst, pauze, lunch of break-out bij. Ook hiervoor hebben we de perfecte ruimtes; in The Lounge word je door ons team ontvangen en naar de juiste ruimte begeleid. The Time Out is de perfecte plek waar je tijdens de meetings even kunt relaxen, met een broodje de krant kunt lezen of waar je tussendoor telefoontjes kunt afhandelen. We hebben een enthousiast en ervaren team voor je klaarstaan die op creatieve wijze jouw evenement tot een succes maakt! 

Pal aan het stationsplein van Utrecht Centraal Station, een groot dakterras met uitzicht over Utrecht Stad, bar en brasserie in het pand, 5-sterrenservice. 

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden voor jouw evenement? Ons ervaren team denkt graag creatief met je mee. Vul het contact formulier in, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

afbeelding LMU.jpg
Jasper HeemskerkSales & Events
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
afbeelding LMU.jpg
Jasper HeemskerkSales & Events
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving