• lightbulb
    Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.

Fletcher Hotels: service met een glimlach door heel Nederland

Fletcher Hotels: service met een glimlach door heel Nederland

Gevestigd in historische gebouwen, verspreid door heel Nederland en met eigen restaurants, is Fletcher Hotels niet weg te denken uit ons landschap. Je vindt de hotel-restaurants aan het strand of midden in de duinen, maar ook in de prachtige heuvels van Limburg, of in het hart van een van de historische steden van Nederland. Bovendien zijn de hotels uniek: elke locatie is zichzelf en dat merk je. Fletcher biedt echter meer dan alleen hotelovernachtingen. Neem op je gemak eens de bewonderenswaardige collectie locaties door als je op zoek gaat naar een betrouwbare multifunctionele ruimte voor jouw volgende event.

Zowel bij evenement- en congreslocaties, als vergaderzalen wordt de beleving steeds belangrijker. We zijn niet meer op zoek naar gewoon ‘een zaaltje met een beamer’, maar willen meer. Fletcher Hotels biedt dat. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bijzondere boardrooms met uitzicht op de stad Amsterdam, de warme huiskamer zalen op de Veluwe, vergaderen in een volledig Afrikaans gethematiseerde setting naast WILDLANDS Adventure Zoo in Emmen, of de event mogelijkheden midden in de natuur van een 13e eeuws kasteel in Baarlo.

Of het nu gaat om een bijeenkomst voor twee personen of een congres voor 700 gasten: er is altijd wel een Fletcher Hotel met de gewenste capaciteit en mogelijkheden. Met een grote diversiteit aan locaties heeft de keten alles in huis om een evenement, congres, vergadering, teambuilding of ander type bijeenkomst tot een succes te maken.

Fletcher Hotels telt meer dan 100 locaties, verspreid door heel Nederland. De keten onderscheidt zich door hun toewijding aan gastvrijheid. Het team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij en jouw gasten zich welkom voelen en genieten van een zorgeloos verblijf en een vlekkeloos lopend evenement. Of het nu gaat om attente service, comfortabele kamers of heerlijke culinaire ervaringen, de toewijding van het personeel staat centraal. De warme ontvangst en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat iedereen zich direct thuis voelen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen weekendje weg, een zakelijke bijeenkomst of een culinair avontuur, Fletcher biedt voor elk wat wils. Met diverse locaties, variërend van historische gebouwen tot moderne hotels, beloven ze gastvrijheid en comfort. Of je nu de rust van de natuur wilt opzoeken tijdens of na een evenement of juist de levendigheid van een stad wilt ervaren, Fletcher Hotels biedt een breed scala aan mogelijkheden voor een onvergetelijk verblijf!