Down Under

  • person_pinCapaciteittot 1200 personen
  • meeting_room8 ruimtes

Over

Down Under is met recht een van de mooiste locaties in de regio Utrecht!

Down Under is een unieke locatie aan het water met een restaurant, beachclub, vergaderzalen en een groot outdoorterrein. Down Under biedt uiteenlopende watersportmogelijkheden, een sfeervolle ambiance, diverse indoor en outdoor activiteiten, gastvrije service en een spectaculair uitzicht op de Laagravense plas!

Tijdens een personeelsfeest, vergadering, diner of borrel op ons grote, zonnige terras waant u zich -zomer of winter- in vakantiesferen.

Een strandfeest inclusief barbecue, een zakelijke meeting met na afloop watersportactiviteiten, een evenement in de beachclub, een barbecue op het strand of een actief personeelsuitje: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat te denken van een eigen businessfestival op het prachtige terrein aan het strand voor u en uw collega’s en/of relaties? De locatie, ligging, omgeving, faciliteiten en ervaring van Down Under zorgen voor een evenement om nooit te vergeten.

Down Under biedt haar zakelijke gasten tevens passende actieve vergaderarrangementen inclusief gewenste ondersteuning zoals een flip-over of beamer. Ook kunt u bij Down Under een middagje teambuilden met de afdeling.

Leuk om te weten: Down Under is in de zomer van 2018 door Misset Horeca uitgeroepen tot beste terras van de provincie Utrecht. Een knappe prestatie!

Niet alleen in de zomer is Down Under een perfecte locatie; ook in het najaar en de winter zijn er uiteenlopende mogelijkheden voor vergaderen, feesten en bedrijfsuitjes.

Contact
Het salesteam van Down Under staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.
Neem contact met ons op!

Jairzinho Litaay
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
Jairzinho Litaay
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

starBeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

Locatie en omgeving