search
Suggesties
  mapAlle locaties
  • lightbulb
   Je hebt nog geen favorieten in je lijst toegevoegd.
  • Waar begint jouw event?
   search
   We hebben geen resultaten gevonden voor ''. Probeer iets anders.

  The Boathouse Kralingen

  • person_pin50-600 personen
  • meeting_room3 ruimtes

  Over

  The Boathouse Kralingen is dé nieuwe hotspot van Rotterdam. Het robuust-en stoerogende gebouw, met een imposante raampartij, verschaft een prachtig uitzicht over de Kralingseplas. Deze unieke evenementenlocatie leent zich bij uitstek voor zakelijke evenementen, zoals: bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, relatie- en netwerkborrels. Maar ook voor luxe (familie)feesten is The Boathouse Kralingen uitermate geschikt.

  Je bent op zoek naar een robuust-en stoerogend gebouw, met een imposante raampartij, een prachtig uitzicht over de Kralingseplas die daarnaast exclusief te huur is? Zoek dan niet verder want deze unieke evenementenlocatie leent zich bij uitstek voor zakelijke evenementen, zoals: bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, relatie- en netwerkborrels.

  De modulaire opzet zorgt voor maximale flexibiliteit en geeft mogelijkheden om meerdere programma-onderdelen in één gebouw te organiseren.

  Netwerk Events & Congressen vanaf 100 personen
  The Boathouse Kralingen, gelegen nabij het centrum van Rotterdam, is gemakkelijk bereikbaar en gelegen aan de Kralingseplas te Rotterdam. De gratis parkeermogelijkheid voor de deur en het openbaarvervoer op circa 10 minuten loopafstand maakt deze locatie uitermate geschikt voor het organiseren van evenementen en congressen vanaf 100 personen.

  De drie verdiepingen, die The Boathouse Kralingen telt, zijn ruim en licht van opzet en kunnen op velerlei manieren ingericht worden. Hierdoor zijn verschillende opstellingen mogelijk en is er tevens ruimte om sub sessies te creeëren.  

  Feesten en evenementen van 100 tot 600 personen
  Voor al uw bedrijfsfeesten en evenementen kunt u bij The Boathouse Kralingen terecht. 
  Het drie verdiepingen tellende gebouw biedt u diverse mogelijkheden om feesten (van 100 tot 600 personen) te organiseren.
  Een diner, jubileum of een knallend feest? Met alle faciliteiten die The Boathouse Kralingen biedt, gaat u gegarandeerd voor een daverend succes!

  Contact
  Wilt u een evenement boeken, meer informatie aanvragen of een bezichtiging inplannen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel/e-mail ons.

  Lisa KlerkEventmanager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten
  Lisa KlerkEventmanager
  • how_to_regDirect in contact met de locatie!
  • euroGeen extra kosten

  starBeoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen voor deze locatie. Wees de eerste die een beoordeling plaatst als je ervaring heb met deze locatie.

  Locatie en omgeving